22 Temmuz 2010 Perşembe

ÇİÇEKLER (1)

Doğanın bizlere sunduğu en hoş süprizdir her bahar açan çiçekler. Her kara kışın ardından canlanan doğa bize bütün güzellikleri sunar.

Bu doğal mucize olmasaydı acaba hayatımızdaki renklerin nekadar anlamı olabilirdi.??? Yada çiçeklerin rengi hiç olmasaydı hala aynı hayranlığa sahip olurmuyduk.

Bütün dünyanın yalnız gri renk tonlarında olduğunu düşünün!!!!!!!!!!      
Yaşam alanlarında ışık olmayan bazı varlıklar gözleri olmadan yaşarlar, görmediğinizi düşünün kendinizi karanlık bir odada ışıksız bırakın ve duygularınızı tartın. Kendinizi mutsuz hissedeceksiniz, endişe ve korku duyacaksınız. Işıkla yaşayan bizler ışığın verdiği yaşam gücüyle var oluruz.
Rengarenk güzelliklerine hayran olduğumuz çiçekler ışığa okadar duyarlıki günün her saati onu takip ediyorlar.
En çokda duygularımı ifade ederken ihtiyaç duyarız onlara. En zor anlarda, küskünlüklerin bitmesinde, aşkların ifadesinde, en mutlu anlarımızda bize güzellikleriyle yardım ederler.
Masumiyet onun beyazlığıyla simgelenir. Renkleri ne olursa olsun hayatımızda mutluka bir anlamı ifade ettikleri an olmuştur.
Neden ? neden bu kadar güzeller şekil ve renkleri, neden bu kadar ilgimizi çeker.??
Binlerce çeşit ve renk kimin ilgisi çekmiyorki.
Onların poz vermekle ilğili sorunları yok, pekçoğumuz bunu yapmışızdır. Birilerini fotograf çekerken görsek hemen kendimize çekidüzen veririz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder